15. lokakuuta 2017

Marja-aronia vispipuuro

Joskus kokeilin tehdä vispipuuroa, joka sitten jostain syystä meni pieleen. 

Nyt kuitenkin marja-aronioita oli tarjolla niin houkuttelevasti, että päätin kokeilla puuron tekoa - ja tällä kertaa vispipuuro siirtyy jatkokäyttöön. 


Puuron teon aloitin keittelemällä marjoista hilloa ja otin keitin mehun talteen. 

Ohje:

2 dl aroniahilloa
1 litra keitinmehua tai vettä
1 ½ dl mannaryynejä
ripaus suolaa
sokeria oman maun mukaan

Keitin ensin mehun ja hillon. Lisäsin mannaryynit ja kiehautin 10 min. Lopuksi maustaminen suolalla ja sokerilla. 

Annoin jäähtyä yön yli ja aamulla vatkasin kuohkeaksi, sekä samalla laitoin aroniapensaiden omistajalle lisätilaksen marjoista! ;) 

♥ J

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti