13. marraskuuta 2013

Porkkanakakkua

Luin edellispäivänä ystäväni blogitekstiä, jossa hän kertoi tehneensä porkkanakakkua. Se on minun suurta herkkua, jotenka tietysti alkoi tehdä ihan hirveästi mieli sitä. En ole itse pitkään aikaan tehnyt porkkanakakkua, niinpä sitten teinkin sitä eilen ja hyvää oli, nam nam  =)  Tein sitä siis samalla ohjeella kuin ystäväni, päällä olevat mantelirouheet vain korvasin hasselpähkinärouheella syystä että mantelia ei kaapista löytynyt. Vieraitakin kävi sitä maistelemassa kera kahvin ja tykkäsivät kovasti. Ja pakasteeseenkin sitä jäi varastoon, kun makeannälkä yllättää =) Kiitos Hanna maukkaasta reseptistä!


 
Ja sitten viime lauantaina pidimme minä, J ja K pienimuotoiset hampurilaiskestit meillä. Mukana menossa oli tietty puolisot ja lapset sekä pikkusiskoni poikaystävänsä kanssa. Meno oli leppoisaa ja hampurilaiset maukkaita =)
 
Hampurilaissämpylät maustettiin ja kuumennettiin uunissa, jolloin niistä tuli ihanan rapeita. Pihvit maustettiin myös ja paistettiin juoksevassa margariinissa. Väliin sitten tuli mitä kukakin halusi laittaa. Tarjolla oli: salaattia, ananasrenkaita, tomaattia, suolakurkkua, pekonia, cheddarjuustoa, fetaa, ketsuppia, sinappia, majoneesia, hampurilaiskastiketta ja salaatinkastikkeita. Oli kyllä niin paljon täytevaihtohtoja, että millään ei saanut kaikkia mahtumaan saman hampurilaisen väliin. Niin muhkeat oli hampparit, että oli vaikeuksia saada haukattua =)
 
Tässä yksi illan herkkupurilaisista:
Niin paljon on tullut herkuteltua, että nyt pitääkin sitten lähteä lenkille =)
Herkutteluterveisin
-M-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti