10. kesäkuuta 2013

Takana toimintarikas viikko!

Otsikon mukainen viikko takana ja uusi viikko käyntiin sateella ja ukonilmalla. Pääasia kuitenkin että on kesä!!!

Maanantaina kävimme kaikki kolme (M, J & K) Kuhankuonolla. Rantapihalle ja takaisin. Matkasta tuli yhteensä noin 6 kilometriä, mutta pidemmältä se tuntui kun aurinko porotti pilvettömältä taivaalta ja pitkospuilla kävellessä ei paljon päässyt tuulemaan. Luonnossa mieli lepää.

RajakiviTiistaina sitten menimme Mellilän järvelle. Tarkoituksena oli ottaa aurinkoa ja mahdollisesti uida. Korissa oli kahvia ja keksejä kera mehun, mutta joku ilmeisesti tanssi sadetanssia juuri kun saimme pyyhkeet levitettyä hiekalla. Ja sieltähän tuli sitten sade, ukkonen ja tunnin päästä rakeita. Paremmalla onnella sitten ensikertaa.  


Loppuviikko meni sitten kotipihalla aurinkoa ottaen. Lauantaina kuitenkin saimme olla todistamassa, kun kaksi ihanaa ihmistä lupautuivat toisilleen todistajien läsnäollessa ♥Sivistävä sunnuntai. Kävimme kaikki kolme ( M, J & K + miehet ja lapset) Alpo Jaakolan patsaspuistossa kiertämässä. Monenmoista taidetta oli näkyvillä, mutta ihan tavallisena tallaajana parhaiten sain irti kun kierroksen jälkeen menimme kahville. Kaunis paikka kaikenkaikkiaan kun Alpo Jaakolan teokset ovat ripoteltu metsässä kiertävän polun varrelle. Sisäänpääsy oli 3€/aikuinen ja lapset maksutta. Kaupan kautta kotiin ja päivä jatkui grillailun merkeissä sekä myöhemmin lähdimme Turun seudulle pikkusiskoni ja -veljeni synttäreille!
Touhukas viikko takana ja uudet seikkailut edessä. :)

♥ J

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti