Voiko päivät (varsinkin vapaapäivät) paremmin alkaa, kuin auringon paistaessa kävelee oman pihan läpi ja saa ihailla kaikki kukkia ja kasveja, joita on omalla panostuksella pihalleen saanut kasvatetuksi.
Tarhadaalia |
Kiinanasteri |
Kesäleimu |
Täällä hetkellä kotimme sisustuksessa on nähtävissä paljon sinisen eri sävyjä, johtuen portaikon ja keittiön kaappien ollessa siniset. Ehkä "lempiväreihini" tästä johtuen lukeutuu myös sinisen sävyt.
Kesäkukille piti myös saada maljakko, joten kaupastahan sitten löytyä sinistä spraymaalia ja kirpputorilta lasipurkki.
Päiväni jatkui ruuanlaiton merkeissä, eikä tarvinnut kaupastakaan pääruokaainetta (kesäkurpitsaa) hakea.
Täytetyt kesäkurpitsat
2 kesäkurpitsaa (isoa)
400 g jauhelihaa
2 sipulia
2 dl puuroriisiä
200 g créme bonjour-tuorejuustoa (yrtit)
juustoraastetta
mausteita jauhelihaan oman maun mukaan
Leikkaa kesäkurpitsat sopivan kokoisiksi puolikkaiksi (itse laitoin toisen kuuteen ja toisen neljään osaan). Koverra puolikkaat. Huuhtele ja laita lautasen päällä mikroon 5 minuutiksi. Laita sen jälkeen pehmenneet kurpitsan puolikkaan pellille tai vuokaan odottamaan täytettä.
Paista jauheliha ja sipuli. Mausta. Keuhauta n. 10-15 min riisiä ja kaada paistetun jauhelihan joukkoon. Sekoita seokseen tuorejuusto ja lusikoi kesäkurpitsojen päälle. Laita pinnalle juustoraaste.
Paista 200'C uunissa n. 30 tai kunnes juusto on kauniin ruskeaa.
Tarjoa lisukkeilla tai ilman - Kukaan ei tällä ohjeella jää nälkäiseksi!
♥ J
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti