3. lokakuuta 2013

S niin kuin sisustus, sirkus ja suklaa

Heippa hei kaikille! Kuvia vaan kerääntyy, ideoita pyörii mielessä, mutta liian harvoin tulee niitä julkaistua tänne! :)


Isoäidiltä saatu lamppu, joka koki värivaihdoksen ruskeasta valkoiseksi.


 Kukkia ja kynttilä + alunen omaksi iloksi ♥

 Tuolit saivat tänään Tarjoustalosta päälliset


Kirpputorilta iki-ihana kynttilöitä sisältävä rasia. Työpaikalla lasin keräykseen menossa olevat purkit ja purnukat kiertävät minun kautta! :) 




 Sirkus on tullut kaupunkiin! Esityksiä seurattiin kera hattaran ja popcornien. Kyllä rupes lapsettaa! :)




Suklaa-kookosleivokset
noin 18 keksiä
2 munanvalkuaista
125 g sokeria
1/8 tl suolaa
2 tl hunajaa
100 g kookoshiutaleita
½ tl vaniljauutetta
100 g tummaa suklaata

Kuumenna uuni 160 asteeseen. Levitä leivinpaperi uunipellille. Mittaa kaikki ainekset suklaata lukuun ottamatta paksupohjaiseen pannuun ja keitä seosta keskilämmöllä noin 7 min koko ajan sekoittaen, kunnes seos samenee ja muuttuu tahmeaksi. Kookoksen pitäisi juuri alkaa palaa pannun pohjaan. Kaada kookosseos leivontakulhoon ja anna sen jäähtyä kylmäksi. Pudottele ruokalusikallisia seoksesta kasoiksi uunipellille. Paina jokaisen keksin keskelle syvennys. Pane pelti uuniin ja paista keksejä noin 12 min, kunnes ne ovat reunoiltaan kullanruskeita. Kaada suklaa kuumuutta kestävään astiaan ja pane astia hiljalleen kiehuvan vesikattilan päälle. Katso ettei vesi kosketa astiaan. Jätä astia siihen, kunnes suklaa on sulanut. Kaada sulanut suklaa pursotinpussiin, jossa on pienireikäinen tylla. Täytä keksien syvennykset suklaalla. Anna suklaamacaroonien jäähtyä, kunnes suklaa on lähes jähmettynyt, ja tarjoa sitten välittömästi. 

♥ J

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti