9. toukokuuta 2013

Suklaakakkua kera jätskin

Tämä sunnuntailta tuntuva torstai sai herkullisen lopun kun tylsyyttäni tappamaan tein helpon suklaakakun. Joskus ystävälläni tätä sain maistaa ja nappasin ohjeen. Vaikka kakku oli sisältä löysää, nappasin sen uunista ulos ja kyytipojaksi lättäsin lautaselle vanilijajätskiä.
 
Namskis nam ja vatsa kiittää.



Ohje näyttää kutakuinkin tältä.
 
100 g voita
2 ½ dl sokeria
2 munaa
1 ½ dl vehnäjauhoa
3 rkl kaakaota
1 tl vaniljasokeria
 
Voita pitäis sulattaa ja antaa hiukan jäähtyä. Munat ja sokeri sekotetaan (muttei tarvii vatkailla sen enempää). Sitten noi venhäjauhot, kaakao ja vanilijasokeri sekotetaan keskenään ja lisätään sitte sinne munasokeri -sekotuksen joukkoon. Lopuks se sulaa voi (tai margariini) sekotetaan viä koko seokseen.
 
Vuokana voi käyttää oikeestaan mitä vaan (meikäläinen käytti viime viikon makaroonilaatikkovuokaa) ja jos uuni on 175 asteessa ja kakku siä noin 25 minuuttia niin ulos uunista tulee (pitäis tulla) sopivan löysä mut kypsä kakku.
 
Päälle voi halutessaan ripotella tomusokeria mut eihän meiltä semmosta löytyny. Maistus ilmanki herkulta.
 
 
Ihanaista viikonloppua
 
 
-K-
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti