22. huhtikuuta 2013

Pullan leivonta osa 2 sekä kevään merkit kotona

Toinen leivonta hetki pullataikinan parissa. Viime taikina oli vähän niin ja näin, mutta nyt kokeiltiin hiukan eri ohjeella ja mallilla. Ohjeen otin sunnuntai vehnäjauhopussin kyljestä ja sen löydät myös täältä.

Erona tuohon ohjeeseen oli se, että itse laitoin "täytteeseen" vaniljasokeria (sokerin ja kanelin) lisäksi sekä laitoin taikinaan puolet makeutusjauhetta ja puolet sokeria. Ja KAIKKEIN tärkein oli se, että laitoin taikina viipaleet pullavuokaan. Siinä me pysyivät muodossaan ja niistä jopa tuli oikein nätin näköisiä. :) Olen oikein tyytyväinen ja varmasti teen näin korvapuustit myös jatkossakin. SUOSITTELENKotimme sai myös hiukan kevään merkkejä. Aikani katsoin liiloja verhoja, mutta viime viikolla sain aikaiseksi hakea Ikeasta alle 10 € valmisverhot, joihin itse ompelin rusetit. Meillä kun on makuuhuoneessa 1 seinä tumman liila, 1 seinä musta hopea raidallinen ja 2 valkoista matalaa seinää (eli aika tumma) niin verhot piristivät kummasti ilmettä siellä. 
Ostin myös Ikean reissulta 2 lasia ja pienen tuunauksen jälkeen sain niistä kivat kynttiläkipot sateisia päiviä varten.


 Sekä viikonlopun taitteessa tuli myös kahviteltua kauniiden kukkien ja perinteisten suklaiden seurassa.HYVÄÄ ALKANUTTA VIIKKOA KAIKILLE!
 
♥ J

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti